Smartclub
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat u moet weten over laserontharing

Laserontharing is een populaire cosmetische procedure die haar permanent verwijdert. Het bestaat al vele jaren. Het werkt door zich te richten op de melanine in je haarzakjes, waardoor ze worden vernietigd. Dit voorkomt hergroei van haar. Laten we eens kijken naar meer informatie over laser ontharen Amersfoort behandeling.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing werkt door zich te richten op melanine (pigment) in de haarzakjes. Wanneer dit pigment wordt verwijderd, vernietigt het de follikel en voorkomt het hergroei van de haarschacht. De laserenergie gaat door de bovenste huidlagen. Het reikt dan naar beneden in de follikel waar het zich richt op melanine. De laserenergie kan worden geabsorbeerd door donkere voorwerpen zoals tatoeages en moedervlekken. Het is echter belangrijk om een ​​dermatoloog of huidkliniek te raadplegen voordat u een behandeling ondergaat. Zo weet u of u in aanmerking komt voor laserontharing. Of u kiest voor andere opties die mogelijk beter passen bij uw specifieke huidtype en conditie.

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing is het meest effectief voor mensen met een donkere huid en grof, donker haar. Het wordt niet aanbevolen voor mensen met een lichtere huid en fijn, lichtgekleurd haar. Dit komt omdat mensen met een lichte huidskleur moeite kunnen hebben met het zien van resultaten. Doordat hun huid meer energie opneemt dan donkere huidtypes. Als u echter lichtbruin of blond haar en een donkere huid heeft, zult u waarschijnlijk al na één of enkele behandelingssessies geweldige resultaten zien. Het werkt ook het beste bij personen die vrij zijn van huidaandoeningen zoals acne, sproeten, vitiligo, wratten, moedervlekken of vasculaire laesies, enz.

Is laserontharing veilig?

Laserontharing is veilig. Het is ook effectief en handig. De procedure wordt uitgevoerd door een getrainde professional in een medisch centrum of huidverzorging kliniek. Het proces duurt ongeveer 15 minuten per gebied en voor het beste resultaat kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. De procedure is relatief pijnloos, hoewel sommige patiënten tijdens de behandeling licht ongemak kunnen ervaren. De meeste mensen hebben een licht rode huid na de procedure die 24 uur of langer kan duren.

 

Gerelateerde artikelen

De schoonheidssalon in Silvolde maakt je huid weer perfect

Verschillende soorten Massage in Hengelo

4 voordelen van een chemische peeling