Smartclub
Image default
Beauty en verzorging

Hoe werkt een Morpheus 8 behandeling?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid te verjongen en te verfrissen? Dan is de Morpheus 8 behandeling misschien wel dé oplossing voor jou. In dit artikel bespreken we hoe deze innovatieve procedure werkt en waarom steeds meer mensen enthousiast zijn over de resultaten. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder!

Wat is Morpheus 8?

Maar wat is Morpheus 8 precies? Morpheus 8 is een geavanceerde vorm van microneedling, waarbij radiofrequentie-energie wordt gebruikt om de huid te verstevigen en te verjongen. Het combineert de voordelen van microneedling en radiofrequentie in één krachtige behandeling.

Reiniging en verdoving

De Morpheus 8 behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Dit zorgt ervoor dat alle onzuiverheden worden verwijderd, zodat de behandeling optimaal kan worden uitgevoerd. Vervolgens wordt een verdovende crème aangebracht om eventuele ongemakken tijdens de procedure te minimaliseren.

Microneedling met radiofrequentie

Zodra de huid gereinigd en verdoofd is, begint het echte werk! Een handstuk met kleine naaldjes wordt over het te behandelen gebied bewogen. Deze naaldjes maken microscopische gaatjes in de huid, wat het lichaam aanzet tot natuurlijke genezing en het stimuleren van collageenproductie. Tegelijkertijd wordt er radiofrequentie-energie afgegeven, die diep in de huid doordringt en zorgt voor een strakkere huid.

Resultaten en herstel

Na de behandeling kan de huid er enigszins rood en gezwollen uitzien, maar dit trekt meestal binnen enkele dagen weg. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure, dankzij de verdovende crème. Binnen enkele weken na de behandeling beginnen de resultaten zichtbaar te worden. De huid wordt gladder, strakker en jeugdiger, met een vermindering van rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden.

Voordelen van Morpheus 8

Morpheus 8 is een veelzijdige behandeling die gebruikt kan worden op verschillende gebieden van het gezicht en lichaam, zoals het voorhoofd, de wangen, de kaaklijn, de hals, en zelfs op striae en littekens. Wat deze behandeling nog aantrekkelijker maakt, is de minimale hersteltijd in vergelijking met andere procedures voor huidverjonging. De meeste mensen kunnen dezelfde dag nog hun normale activiteiten hervatten. Bovendien biedt Morpheus 8 langdurige resultaten doordat het de collageenproductie stimuleert, waardoor de huid geleidelijk verbetert en steviger wordt na verloop van tijd. Last but not least, is Morpheus 8 een veilige procedure die wordt uitgevoerd door ervaren professionals, geschikt voor alle huidtypes en zelden bijwerkingen veroorzaakt.