Smartclub
Image default
Bedrijven

Natuurlijke serums

Een natuurlijke serum zorgt voor de mooiste huid van je leven. Serums zitten namelijk vol met natuurlijke gezichtsproducten en zijn zeer geconcentreerd en bevatten waardevolle antioxidanten en vitaminecomplexen. Zo verminder je schade aan de huid door de vrije radicalen, waardoor de huidcellen zichzelf herstellen en zo bijdragen aan een egale en stralende tint. Voeg een gezicht serum toe aan je verzorgingsroutine en sta versteld van de resultaten.

 

Wat is een goede gezichtsverzorging?

Het is dus heel erg belangrijk dat u een goede gezichtsverzorging heeft. Voor een gezichtsverzorging heb je verschillende producten nodig, denk aan een toner en een cleanser. Er zijn verschillende stappen die je moet doorlopen bij een goede skincareroutine.

 

cleansing

De aller eerste stap die je moet nemen is het gebruiken van een cleanser. Deze cleaser zorgt ervoor dat achter gebleven make-up, vuil en talg worden verwijderd. Ook zorgt een cleaser voor een hydratatie boost. De tweede stap is het gebruik maken van een toner. De toner verwijderd het overige vuil dat de cleanser heeft laten zitten. Het zal ook meteen je poriën verminderen en helpen de PH- waarde van je huid te herstellen. De derde stap is de spot treatment, als je namelijk gevoelig bent voor puistjes, is dit qua volgorde in skincare het moment om daarvoor een crème aan te brengen.

 

gezicht serum 

De vierde stap is het aanbrengen van een gezicht serum. Ze bevatten een hoge concentratie aan actieve producten. Serum heeft een diepe formule waarbij kleine moleculen dieper in de huid worden opgenomen. Het zorgt er voornamelijk voor dat je huid niet te droog wordt. Andere stappen in de skincare routine zijn; een oog crème, moisturizer, oliën en een SPF serum.

 

Voor een stralende en gezonde huid is dus erg tijd en energie voor nodig, maar als u problemen heeft met uw huid kan u altijd dit stappenplan gebruiken zodat uw probleem wordt opgelost!