Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Nachtzichtbrillen met Gele Glazen Voor Veilig Rijden in het Donker

Met de nachtzichtbril heb je geen last meer van verkeer met hinderlijke schitteringen? Werken nachtbrillen echt of is het een hype? Wat zijn nacht brillen nou precies?

De nachtzichtbril met gele glazen

Een nachtbril heeft speciale gele glazen die rust geven aan de ogen en daardoor zorgen voor een beter zicht. Vooral tijdens de problemen die je krijgt met felle koplampen van tegenliggers. Het verzacht ook de hinderlijke straatverlichting en lichtreclames. Met een nachtzichtbril zie je daardoor dus beter in het donker. Deze nachtbril met gele glazen zorgt dus voor een beter zicht, vooral bij slecht weer en in het donker.

Wat doet een nachtbril nu precies?

De speciale gele glazen van een nachtbril filteren de kleur blauw uit het licht. Dit blauwe licht zorgt er namelijk voor dat tijdens het donker of tijdens slechte weersomstandigheden de schitteringen voor problemen zorgen. Door deze nachtzicht bril vangen je ogen meer licht op, waardoor het zicht in het algemeen verbeterd wordt. Onderzoek heeft ook aangetoond dat deze nachtbril ervoor zorgt dat je beter kan zien ’s nachts. Volgens de opticien bestaat er niets waarmee je beter kan gaan zien in het donker op brillen/lenzen gebied.

Nachtzichtbrillen helpen ook bij regen

Ook als het hard regent zien je ogen dichtbij wat beter dan ver weg dus als er een hoop regendruppels op de ruit zitten ga je je daar automatisch meer op focussen. Omdat de gele glazen het zicht verzachten zullen de schitteringen die regendruppels veroorzaken ook minder scherp worden. Hierdoor kun je je automatisch beter concentreren op de weg.

Overzet nachtzichtbrillen

Niet alleen zijn er gewone nachtbrillen die het zicht met schemer en slecht weer verbeteren maar ook zijn er nachtzichtbrillen die perfect om en ook op je gewone bril op sterkte passen. Dat zijn overzetnachtbrillen en de bekende clip-on en flip-on met dezelfde gele glazen als in de standaard nachtbril.

Veel mensen hebben weleens gehoord over de gele brilletjes maar geen idee of dat daadwerkelijk helpt. Heb je eenmaal een nachtzichtbril online bij nachtbrillen.nl besteld dan wil je zeer waarschijnlijk er nog eentje bij bestellen. Omdat ze dat bij nachtbrillen.nl heel goed weten kun je ook meerdere nachtbrillen met een hele leuke korting bij ze kopen.

Je hebt nachtzichtbrillen die werken en niet werken!

Dus waarschijnlijk is een nachtbril ook wel iets voor jou. LET OP!  Houdt er wel rekening mee dat nachtzichtbrillen die voor 3 euro bij de Action liggen, niet te vergelijken zijn met die bij de betere nachtbrillen webwinkels. Ook worden er brillen met gele polariserende lenzen aangeboden terwijl dat eigenlijk gewone zonnebrillen zijn. Met dit soort gele glazen zie je echt te weinig in het donker. Een zonnebril is sowieso geen goed idee tijdens het rijden in het verkeer.

Bij webwinkel https://nachtbrillen.nl/ horen ze maar al te vaak dat de gele glazen een veel beter zicht geven dan ze gewend zijn. Als mensen met zulke enthousiaste verhalen komen, dan weet je dat het werkt. Menige klant gaat voortaan niet meer de auto in zonder de nachtzichtbril. Overdag de gewone bril, en voor in het donker de bril met de bekende gele glazen!

De nachtzitbril nog even in het kort

De geavanceerde gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen het contrast en verscherpen en verbeteren daardoor het zicht op de weg. Je ziet met deze brillen onder alle weersomstandigheden een stuk beter en het verhoogt absoluut je concentratie vermogen. Meer is het eigenlijk niet. Kies een model uit die bij past en je weet dat je veilig in het donker kan rijden.

Hier zie je een leuke video over de nachtbrillen.

Waar kun je de nachtzichtbril bestellen?

Tegenwoordig zijn we allemaal online en bij de webwinkel van nachtbrillen.nl vind je dan ook de beste kwaliteit nachtzichtbrillen voor normale prijzen. Voor de gewone brildrager zijn er speciale overzetnachtbrillen en clip-ons en flip-ups leverbaar. Beter om gelijk maar twee brillen te kopen want je krijgt er echt een grote korting op.

https://nachtbrillen.nl/