Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Minder zorgen met private lease

Kopen van een auto is niet altijd een feestje

Met een auto ben je flexibel. Niet alleen voor woon-werkverkeer, maar ook om boodschappen te doen of om even op familiebezoek te gaan. Als je niet in een grote stad met een dicht openbaar vervoernetwerk woont, is een auto belangrijk om vrij te kunnen bewegen. Toch brengt een auto nogal wat zorgen met zich mee. Dat begint al bij de aanschaf van een auto. Er gaat vaak een lange periode van wikken en wegen vooraf aan het maken van een definitieve keuze. En na de aanschaf blijkt die prachtige auto uit de folder en van de proefrit toch tegen te vallen. Ontbrekende accessoires waarop u zich had verheugd, een collega die dezelfde auto voor een lager bedrag heeft weten te bemachtigen of een artikel in een autoblad waar uw auto slecht wordt beoordeeld. Kortom, het kopen van een auto is niet altijd een feestje.

Private lease bij XLEasy ontzorgt de automobilist

En met de aanschaf van een auto bent u er nog niet. Het bezit van een auto levert nog veel meer zorgen op. Denk maar aan het selecteren van een autoverzekering: uit vele honderden mogelijke verzekeringen die ene verzekering vinden met de beste dekking en de laagste premie voor uw situatie. Winterbanden, wegenbelasting en periodiek onderhoud leiden tot nog meer zorgen en gedoe. Uiteindelijk kost de vrijheid die autobezit oplevert nogal wat kopzorgen. Kan dat nou niet anders?

Jazeker, door gebruik te maken van particuliere lease bij XLEasy betaalt u per maand een vast bedrag en de rest wordt geregeld door XLEasy. Hoe mooi is dat!.

Uw auto particulier leasen bij XLEasy. Dat is pas easy!

Particuliere lease bij XLEasy betekent dat u exact weet welk bedrag u kwijt bent voor uw mobiliteit elke maand. Alleen de brandstofkosten betaalt u nog zelf. U weet dus precies welke kosten u kunt verwachten. En dure reparaties? Die heeft u niet meer, want dat zit in het vaste maandbedrag. Zo ontzorgt XLEasy automobilisten en wordt autorijden pas echt easy!