Smartclub
Image default
Bedrijven

Huren van een beursstand handig voor bedrijven

Het is in vele opzichten handig om een beursstand te huren. Vooral voor bedrijven die nog niet besloten hebben of ze in de toekomst vaker gebruik gaan maken van vakbeurzen, is het huren van een stand een oplossing. Immers, als je naar een vakbeurs gaat, vergt dat de nodige knowhow. Het proces om een stand in korte tijd voor aanvang van een vakbeurs op te bouwen is intensief en stressvol. Wat de voorbereidingen extra ingewikkeld maken, is dat alle standhouders hun eigen stand op het laatste moment in gereedheid moeten brengen.

Ontzorging

Wie niet te maken wil hebben met deze problemen, kan het beste een beursstand huren. Dat gaat in een aantal stappen. Het begint met het reserveren van een geschikte stand. Dat kan bij Isyfair door op de website een stand uit te zoeken en die te reserveren. Het aanbod aan soorten stands is erg groot. Er zijn meer dan 400 voorbeelden te zien van stands die het bedrijf in het verleden heeft gemaakt. Bij het maken van een selectie moet je diverse gegevens invoeren, zoals of er een eilandstand, een stand met één ingang of een stand op een hoek van een gang moet worden gebouwd.

Totaal ingerichte stand

De standbouwer zorgt ervoor dat je een volledig ingerichte beursstand krijgt. Dat is een stand inclusief vloer, inrichting, grafische details, eventuele audio- en videosystemen, etc. De stroomvoorziening wordt gerealiseerd en als dat gewenst is ook een aansluiting met water. Als opdrachtgever heb je totaal geen omkijken naar je beursstand. Als je de eerste beursdag op tijd aanwezig bent zal de stand aan je worden overgedragen. Na afloop van de beurs zal de standbouwer de stand komen opruimen. Je hoeft dus zelf geen materialen af te breken of mee naar huis te nemen.