Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Gratis en snel je auto verkopen

⭐⭐⭐⭐⭐ Bij Besteautobod.nl kun je gratis en snel je auto verkopen. Deze autoveiling heeft namelijk een bijzonder groot netwerk waardoor je binnen 1 dag je auto kunt verkopen. Ook de prijs mag er zeker wezen want in 85% van de gevallen gaat de koper akkoord met het prijsvoorstel. Binnen 5 minuten is je auto aangemeld en kan het feest beginnen.

 

Snel aanmelden

Je auto kun je heel eenvoudig online aanmelden voor de autoveiling. Het slimme systeem kan aan de hand van je kenteken al veel informatie opvragen bij de RDW en dat scheelt veel uitzoek en invulwerk. Wanneer de basisgegevens zijn opgehaald dan kan er aanvullende informatie worden ingegeven. Denk hierbij aan de staat van de auto, de kilometerstand en het eventuele onderhoud. Ook wanneer er beschadigingen zijn dan kunnen deze worden vermeld. Voeg zeker een paar foto’s toe want daardoor krijg je vaker een beter bod. Autobedrijven zien de informatie en kijken ook graag naar de foto’s om zo nog een beter beeld te krijgen van hetgeen wat je aanbiedt.

 

RDW erkende autobedrijven

Alle autobedrijven welke in het netwerk zitten zijn vooraf gescreend en bovendien RDW erkend. Daardoor kun je veilig je auto verkopen zonder risico’s. Je krijgt meteen de vrijwaring in handen en natuurlijk het afgesproken bedrag waarmee je allereerst akkoord bent gegaan.

 

Geen kosten

Bij deze autoveiling betaal je helemaal niets. Het aanmelding is dus helemaal gratis en kost je niets. Ook wanneer de auto in de veiling wordt geplaatst en er na 24 uur het hoogste bod uitrolt dan is dit ook helemaal kosteloos. Wat je ook besluit te doen, verkopen of niet verkopen, er zijn geen kosten. Ideaal want bijna alle verkoopsystemen waaronder de advertentiesites kosten namelijk wel geld.

Geen zin in particulieren aan de deur? Verkoop dan je auto gratis en snel via Besteautobod.nl Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk.