Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Bestel uw lakstift bij Autolakopmaat.nl

Autolakopmaat.nl is uw redder in nood! Heeft u een lelijke kras of een andere beschadiging ondervonden op uw auto? Dat is erg vervelend. Een auto is niet zo maar een aankoop die u zo maar doet daarom is het extra belangrijk om de auto netjes en egaal te houden. Helaas is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan uw eigen schuld zijn geweest maar ook van een ander. In ieder geval wilt u graag een oplossing voor het probleem zodat uw auto binnen de kortste keer met een laklaag en een goede poetsbeurt er weer blinkend uit ziet.

Welke producten heeft Autolakopmaat.nl?

Autolakopmaat.nl heeft een grote collectie aan diverse producten om de beschadiging op uw auto te laten verdwijnen. Spuitbussen zijn er in diverse kleuren en voor diverse merken zodat u altijd de juiste kleur heeft voor uw auto. Deze spuitbussen zijn er als blanke lak en diverse primers voor als de toplaag is beschadigd maar ook als de diepere lagen zijn beschadigd zijn de spuitbussen verkrijgbaar in iedere denkbare kleur. Is het oppervlak minder groot? Dan kunt u ook kiezen voor de lakstiften. Deze lakstiften zijn net als de spuitbussen verkrijgbaar als primer als in diverse kleuren om beschadigingen weg te werken en tóch dezelfde kleur te behouden als de rest van de auto.

Om uw auto weer de oude te maken, wilt Autolakopmaat.nl het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u maken door ook diverse producten aan te bieden die tijdens het lakken of spuiten handig te zijn in gebruik. Denk hierbij aan mengbekers, tape en folie en spuitpistolen. Ook om uw auto te repareren zijn er volledige reparatie sets te verkrijgen in het assortiment of diverse schoonmaakproducten om uw auto te reinigen en blinkend schoon te krijgen.

Bestellen

Iedere bestelling die voor 14.00 uur wordt geplaatst, wordt dezelfde dag verzonden als de betaling op tijd binnen is. U kunt uw bestelling dan al de volgende dag in huis verwachten. De levering gaat via de vaste partner DHL. Bij de bestelling krijgt u een track & trace code zodat u precies kunt zien waar uw pakket is op het moment.