Smartclub
Image default
Bedrijven

Volkswagen T1 huren?

Wil jij een echte klassieke Volkswagen bus huren? Dan moet je de Volkswagen T1 hebben. Dit is de bus waarbij je gelijk denkt aan hippies en geweldige ritten. Wat zo kenmerkend is aan de T1 is onder meer de voorkant van de wagen. Deze gaat qua design gestroomlijnd in een driehoek naar beneden en geeft het zijn karakteristieke T1 look. Wil je ook een Volkswagen T1 huren? Lees dan gauw verder in welke situaties een T1 goed van past komt.

De Volkswagen T1 als trouwauto

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een aankomst in stijl. Dit doe je natuurlijk het beste in een klassieke wagen. Is de T1 al jaren jouw droomauto geweest en wil je een uniek entree op jullie bruiloft? Huur dan een T1 voor deze speciale dag. Dit past bijvoorbeeld perfect bij een bruiloft in een bohemian stijl.

Aankleding bruiloft of evenement

Je kunt natuurlijk jouw entree maken in een Volkswagen T1, maar ook kan deze wagen simpelweg functioneren als decor op deze speciale dag. Je geeft gelijk een leuk tintje aan de locatie. Dit geldt zowel voor de aankleding van een bruiloft, als voor de aankleding van een evenement. Zo breng je deze “Hippie vibe” aan op jouw evenement.

Roadtrip

Natuurlijk kun je ook zelf de vrijheid ervaren van het rijden in een Volkswagen T1. Je kunt een T1 huren om mee op roadtrip te gaan. Ontdek nieuwe plekken in Nederland of ga op reis door Europa in de bus. Je kunt overnachten in de bus en op deze manier gaan en staan waar je maar wilt.

Heb jij ook altijd al eens in een Volkswagen T1 willen rijden? Dan kun je deze hippe hippie bus gewoon huren. Dit is perfect voor op vakantie, maar ook een ideaal vervoersmiddel voor naar jouw bruiloft of perfect als aankleding van een evenement.