Smartclub
Image default
Tweewielers

Een passende e-bike

Elektrische fietsen zijn momenteel zijn momenteel zeer populair. Zit jij er aan te denken om er zelf een aan te schaffen? Overweeg dan een elektrische fiets bosch motor te kopen. Bosch is een naam dat je gegarandeerd wel een keer hebt voorbij zien komen tijdens je zoektocht naar een e-bike.

De e bike met bosch middenmotor heeft een krachtige, maar ook vooral lichte motor. De motor is krachtig genoeg om je op iedere heuvel te krijgen. Een ander voordeel dat deze motor met zich meebrengt is dat het geluidsniveau erg laag is. Hierdoor ondervind je tijdens het fietsen geen hinder van je motor die te veel lawaai maakt.

Iedere e-bike heeft een geschikte accu nodig, de voorkeur gaat meestal naar een accu die een hoge opslagcapaciteit heeft. Vanwege een hoge opslagcapaciteit kan je extra lang fietsen. Het voordeel van Bosch is je vele accu’s hebt waaruit gekozen kan worden. Sommige accu’s zullen duurder zijn dan de ander, maar de kans dat je een geschikte motor zal vinden is zeer aanwezig. Afhankelijk waar je je woont moet je kiezen wat voor line geschikt is voor jou. Je hebt de active line en de performance line. Woon je in de stad of het platteland? Dan is de active line iets voor jou. Deze line heeft een trekkracht van 40 t/m 50nm. Dit maakt het ideaal voor vlakke wegen. De performance line daarentegen is gericht op het leveren van prestatie. Vooral mountainbikers zouden hier veel baat bij hebben, zo kunnen ze met deze line iedere berg of heuvel beklimmen.