Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Waar moet een goede fiets aan voldoen?

Bent u op zoek naar een goede fiets die u veilig van a naar b brengt? Dan zijn er een paar dingen waar u op moet letten, als u van plan bent om een nieuwe tweewieler te kopen. Onder andere het veiligheidsaspect, het comfort en stiekem ook of de fiets er leuk uitziet. Op die manier vindt u altijd een fiets die binnen uw smaak valt.

Veiligheid staat voorop

Uiteraard wilt u een fiets hebben die aan alle belangrijke dingen, zoals een goede verlichting, een zacht zadel en natuurlijk een bel voldoet. Daarnaast is het van belang dat de banden stabiel zijn en de ketting van de fiets goed gemonteerd is. 

Een comfortabele fiets

Bij Roto Tweewielers is het bijvoorbeeld mogelijk om een proefrit te maken als u uzelf van het comfort wilt overtuigen. Vooral wanneer u lange afstanden op de fiets af moet leggen is het wel belangrijk dat de fiets lekker zit en rijdt. U heeft er niks aan als u in een fiets investeert waar u zich niet helemaal goed bij voelt.

Fietsen van bekende topmerken 

In de fietsenwinkel Deventer Roto Tweewielers staan alle soorten fietsen, scooters, e-bikes en steps van bekende merken. Bij Roto Tweewielers zijn onder andere fietsen van de merken Gazelle, Cortina en Giant verkrijgbaar. Daarnaast vindt u hier ook diverse toebehoren voor uw tweewieler zoals bijvoorbeeld een rieten fietsmand of handige fietsdragers die u op uw auto kunt monteren. Overigens zijn er ook fietsen voor kinderen die er mooi uitzien en bovendien ook nog verkeersveilig zijn. Voor uw kinderen is het van belang dat ze snel leren fietsen zodat ze uiteindelijk een eigen fiets krijgen om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes naar school te kunnen fietsen. 

Uitstekende service

Vergeet alleen niet dat een goede fiets hand in hand gaat met een vakkundige service bijvoorbeeld in het geval van een reparatie. Het kan altijd gebeuren dat u plotseling een lekke band krijgt of de ketting van de fiets eraf springt. Vanzelfsprekend wilt u er dan op kunnen rekenen dat uw tweewieler snel gerepareerd wordt, zodat u zo snel mogelijk weer naar belangrijke afspraken of uw werk kunt gaan. Al ruim twintig jaar biedt Roto Tweewielers naast hun fietsenwinkel een vakkundige reparatieservice in Deventer aan. Mocht er dus onverhoopt iets met uw tweewieler gebeuren dan staat het ervaren monteursteam graag voor u klaar.

 

https://www.rototweewielers.nl/