Smartclub
Image default
Hobby en vrije tijd

De tf backpack meenemen op reis

De tf backpack meenemen op reis

Als je op reis gaat, is het belangrijk dat je een goede rugzak meeneemt die jou niet tot last brengt. Op basis van wat je doel is, bepaal je welke rugzak hierbij past. Ga je het bos of de bergen in? Of ga je een hele lange wandeling maken? Dan is het wel handig om eten en drinken en andere spullen bij je te hebben. In de tf backpack kun je alles kwijt, zonder dat je er rugklachten aan overhoudt. Je wilt natuurlijk ook geen blaren op je hand van het dragen van de tas. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder. 

De inhoud van de tas

Welke inhoud je meeneemt op reis, hangt natuurlijk af van wat je allemaal gaat doen. Ga je een weekje het bos in? Dan moet je daar wel op voorbereid zijn. Waar ik dan aan denk is een grote tas waar alles in past, maar ook makkelijk is om mee te nemen. De tf backpack is hier een voorbeeld van. Deze tas heeft een ideale maat als je voor een tijdje de deur uit gaat. Er past 37 liter in, zo weet je dus dat je wel goed zit met eten en drinken. Er moet natuurlijk ook kleding in, vandaar de handige aparte vakjes die deze tas heeft. 

Hoe comfortabel ben ik?

Wanneer je voor een langdurige tijd een tas moet dragen, moet het draagcomfort goed zijn. Denk hierbij dan aan een goed handvat, het juiste materiaal en of het past op je rug. Je kan een tas op verschillende manieren dragen; op je rug of in je hand. Mij lijkt het vanzelfsprekend dat je deze op je rug draagt. Het is belangrijk dat je hierbij je rug niet bezeert. Waar je dan op moet letten is dat je niet meer dan 20% van je gewicht draagt. Anders kan je klachten overhouden. Verder heeft de tas meerdere handvaten, mocht je het moeten vasthouden. Ik wil ook zo een handige tas!

 

https://www.taskforce2215.com