Smartclub
Image default
Hobby en vrije tijd

Een heel spannend spel spelen

Ben je op zoek naar een spannend spel waarbij je tegen de klok speelt? Kies dan voor de unieke escape room in Almere. Bij een escape room moet je binnen een uur tijd ontsnappen uit een afgesloten ruimte door het maken van allerlei puzzels, het oplossen van raadsel en het maken van cryptische puzzels. Elke puzzel zorgt ervoor dat de deur naar de volgende ruimte opengaat. Lukt het je niet, dan blijf je opgesloten in de escape room in Almere. Nja niet echt natuurlijk, je wordt gewoon door de medewerkers verlost. Maar je hebt wel verloren van de escape room Almere.

Even kennismaken

Een escape room een interactief spel waarbij je in een groep wordt ‘opgesloten’ in een kamer. Door het volgen van aanwijzingen en het oplossen van puzzels en raadsels moet je proberen te ontsnappen uit deze kamer. De meeste escape rooms hebben een tijdslot van 1 uur, maar er zijn er ook die korter duren of van anderhalf uur. Hoe lang het ook duurt, je moet zorgen dat voordat de tijd afloopt ontsnapt bent. De escape room Almere is dus altijd een spannend spel waarbij het ee race tegen de klok is.

Een spannend thema

Iedere escape room heeft zijn eigen thema.De escape room in Almere is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van “Rock the Brazilian”. Dit waargebeurde verhaal gaat over Rock de piraat. Hij emigreerde met zijn ouders vanuit Almeree naar Brazilie. Daar had hij een carriere als meest gruwelijke priraat ooit. Dit thema speelt zich af op een door Rock gekaapt schip van een collega piraat. Jullie zijn de priraten van Rock en moeten de Robijn vinden en overhandigen aan Rock. Lukt dit niet binnen een uur, dan wacht de verdrinkingsdood of de gruwelijke straf van Rock. Lukt het jou en je team om binnen dit uur de uitgang te vinden en zo weer van jullie vrijheid te genieten?