Smartclub
Image default
Electronica en Computers

De beste spacescooter kopen

De beste spacescooter kopen

Als je eenmaal 7 a 8 jaar oud bent dan wil je de Beste spacescooter kopen. Het is niet alleen een coole gadget, maar je kunt er ook 10 tot 15 kilometer per uur mee rijden. Dit in tegenstelling tot de normale elektrische step die meestal maximaal 8 of hooguit 10 kilometer per uur haalt. Daarnaast beschikt hij ook over een stevige constructie waardoor de ouders ook opgelucht adem kunnen halen. Het is namelijk een veilige manier om je toch sneller te kunnen verplaatsen, zonder inspanningen. Vaak hebben ze een maximaal draaggewicht tussen de 80 en 100 kg. Er zijn niet veel kinderen die daar bovenuit komen. Het is ook verstandig om goed op te letten voor het best getest label. 

Dit laat namelijk zien dat het niet alleen een goed vervoersmiddel is, maar ook dat de mensen langere tijd tevreden erover zijn. De consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die regelmatig de verschillende modellen test. De besturing is heel makkelijk, want door heen en weer te bewegen geef je als het ware gas. Wel moet je hem regelmatig opladen, want meestal is de maximale actieradius rond de 15 tot 20 kilometer. Naast dat kinderen hiermee naar school gaan wordt hij ook veel gebruikt in de vrije tijd. Als je de kinderen aanleert om hem op te laden als ze thuiskomen, dan is hij praktisch ook bijna nooit leeg.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten?

Het belangrijkste onderdeel van de spacescooter is toch wel het draaggewicht. Dit moet altijd groter zijn als dat van je kind. Dit om de veiligheid te kunnen garanderen, maar ook kunnen ze zo goed in balans blijven. Daarnaast is een stuur wat verstelbaar is in de hoogte natuurlijk ook handig. Kinderen blijven groeien als cool en je wil niet ieder jaar een nieuwe spacescooter moeten kopen.