Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van een pijlwagen?

Een pijlwagen is een display die verkeersborden en LED-nummers weergeeft om het verkeer te begeleiden tijdens wegwerkzaamheden en bij calamiteiten. De wagens van Traffic Safety Systems zijn gebruiksvriendelijk en vergen weinig onderhoud. Daarnaast beschikken zo over een goedkeuring van de Rijksdienst Wegverkeer. Pijlwagens worden door Traffic Safety Systems in verschillende uitvoeringen geleverd. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze pijlwagens? Lees dan snel verder, want we zetten deze voordelen graag voor u op een rij!

Verschillende opties

De pijlwagens van Traffic Safety Systems zijn uitgebalanceerd zodat iedereen veilig kan rijden met snelheden tot 90 km/h. De rijrichting wordt duidelijk aangegeven op de wagen door een grote pijl. Het voertuig kan ook worden gebruikt als splitsings- en verdrijwagen door een brandstofbesparende matrixpijl aan het actieframe te bevestigen. De pijlwagens van Traffic Safety Systems zijn goedgekeurd volgens de EN12352 klasse L8H. Op de hoeken van het frame zijn hydraulische steunen gemonteerd. Dit zorgt voor stabiele afstempeling. 

Milieubewust

De pijlwagen kan worden uitgerust met milieuvriendelijke zonnepanelen en/of een stille dieselgenerator. Daarom is de CO2-uitstoot van de explosiewagen neutraal. Aan de voorzijde van de trolley zijn alle functies te bedienen vanuit de keyless controll box. De pijlwagens zijn uitbreidbaar met diverse functies zoals draadloze afstandsbediening, andreasstrippen, hydraulisch voorwiel en nog veel meer. 

Bent u overtuigd van de voordelen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een pijlwagen en denkt u na over de aanschaf? Neem dan snel een kijkje op www.trafficsafetysystems.eu. Traffic Safety Systems heeft een team van experts dat u graag adviseerd en bijstaat! Aarzel dus niet en neem bij vragen gelijk contact met ze op. De experts van Traffic Safety Systems hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn wereldwijd actief, hierdoor kunnen ze u goed informeren en ondersteunen.

Maar waarom kiezen voor een pijlwagen uit het assortiment van Traffic Safety Systems? De heftrucks van Traffic Safety Systems voldoen aan de C.R.O.W. eisen en zijn CO2-neutraal. Ook zijn de pijlwagens RDW gekeurd en bijna niet te horen. Dit zorgt ervoor dat een pijlwagen van Traffic Safety Systems uitermate geschikt is voor het gebruik in stedelijke gebieden. Tot slot is de pijlwagen bijna onderhoudsvrij en laat de kwaliteit van het uitgebalanceerde chassis niets te wensen over.

 

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/