Smartclub
Image default
Financieel

Hoe gaat het met jouw administratie?

Ben jij een zzp’er of je heb je een eenmanszaak? Dan is ook administratie voeren voor jou verplicht. Jij kan vast je tijd beter verdelen dan in de boeken doeken en de administratie op orde brengen. Je kan vast ook wat leukers bedenken. Ga daarom op zoek naar iemand die jou echt kan helpen en ondersteunen hierin.

Hoe kom ik aan een goede boekhouder?

Allereerst moet je voor jezelf duidelijk hebben of je een boekhouder wilt of een accountant. Accountants hebben een universitaire opleiding en het is een beschermd beroep. Daarom zijn ze een stuk duurder dan boekhouders. Iedereen mag zich een boekhouder noemen, ook jij. Maar er zijn ook goede boekhouders die wel uitstekende kennis hebben. Neem bijvoorbeeld De Administratiekamer. Dit boekhouders bureau is zeer update to date van alle ontwikkelingen. Ze helpen je daarnaast met het optimaliseren van interne processen en kunnen deze zelfs optimaliseren.

Wat mag ik verwachten van een boekhouder?

Boekhouders zijn experts, daar huur je ze in elk geval voor in. Maar daardoor vergeten zij nog wel eens dat we het niet allemaal volgen. Zoals Einstein mooi beschreef: “Als je het niet eenvoudig genoeg kunt uitleggen, dan begrijp je het niet goed genoeg”. Volg jij je boekhouder niet en kan die het niet op een andere manier uitleggen? Dan kun je beter opzoek gaan naar een nieuwe adviseur. Wat ook belangrijk is van een boekhouder, is dat hij aan bijscholing doet. Check verder of hij is aangesloten bij beroepsverenigingen zoals de NBA of NOAB. Bij de boekhouder in Arnhem kun je altijd terecht voor je vragen.

Een goede boekhouder zet net een stapje bij

We hebben het er net al over gehad. Een goede boekhouder blijft up to date en kan uitleggen waar hij of zij mee bezig is. De boekhouder in Nijmegen zet net een stapje bij. Ze zijn namelijk altijd transparant over de kosten en geven actieve ondersteuning. Heb jij behoefte aan meer advies? Dan is dat ook geen probleem. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is er altijd een persoonlijke aanpak. Er is ook een vaste prijsafspraak, zo kom jij niet met een ongewenste verrassing te zitten. Heb je verder vragen? Binnen 24 uur heb jij een antwoord.

https://www.de-administratiekamer.nl/