Smartclub
Image default
Mode en Kleding

Welke sandalen voor het strand?

Nu het eindelijk zomer is, is het tijd om naar het strand te gaan! Laat heet zand je niet in de weg staan. Ga er op uit in stijl en comfort met deze geweldige zandminnende opties. Of je nu in de zon ligt te luieren of op zoek bent naar wat watergevulde activiteiten, hier zijn een paar geweldige schoenen voor de job.

TEVA Sandalen
Deze veelzijdige schoenen zijn geweldig zowel op als naast het strand. Ze doen de naam “de universele sandaal” eer aan vanwege hun gemak, betaalbaarheid, comfort, steun voor de voetboog, en stijl. Je kunt er de hele dag in rondlopen zonder dat je voeten pijn doen en ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Het mooiste is dat ze waterdicht zijn! Je kunt ze dragen bij allerlei wateractiviteiten terwijl ze je voeten beschermen en ze gemakkelijk laten drogen. Tevas gaan jaren mee en zien er daarbij geweldig uit.

CROCS
Crocs weet ik… Ik weet het, maar hoor me uit over deze sandalen. Ze zijn zowaar leuk! Ze zijn niet alleen schattig, vrouwelijk en zomers, maar ze zijn ook perfect voor op het strand. Crocs zijn gespecialiseerd in ultra comfort schoenen en deze zijn daarop geen uitzondering. Je hebt er zoveel steun aan dat je ze de hele dag zult willen dragen wanneer je maar kunt. Of je nu in de branding en het zand loopt, of naar kantoor gaat, deze zien er leuk uit en houden je comfortabel.