Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Tips voor sterker haar

Tips voor sterker haar

Haarverzorging is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Je haar kan snel beschadigd raken door verschillende factoren. Dit kan door verkeerde verzorging van het haar, stylingsproducten, zon of wind en zelf stress kan hier voor zorgen. Er zijn gelukkig verschillende manieren die je kunt opvolgen om je haar sterker te maken en de gezondheid te verbeteren. In deze blog lees je een aantal tips om je haar sterker te maken. 

 

Shampoo en conditioner

Veel shampoos en conditioners bevatten sulfaten, dit kan ervoor zorgen dat de natuurlijke oliën uit je haar worden gewassen. Dit zal leiden tot droog en beschadigd haar. Ook parabenen en siliconen kun je het beste vermijden, deze kunnen ook schadelijk zijn voor het haar. De beste keuze zijn producten speciaal ontworpen voor beschadigd haar of producten met natuurlijke ingrediënten. Kijk voor de juiste shampoo en conditioner bij de producten van Sebastian Professional en zorg ervoor dat jouw haar sterker wordt. 

 

Oliebehandeling

Een oliebehandeling is een goede manier om je haar te voeden en herstellen. Het helpt bij het versterken van de haarschacht, het verminderen van breuken en het verbeteren van de glans. Er zijn verschillende oliën die je hiervoor kan gebruiken. Arganolie is een van de beste soorten olie die je kunt gebruiken, het is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Daarnaast is kokosolie een goede optie voor het verzorgen van je haar. Dit helpt ook bij het verminderen van de pluizigheid van je haar. 

 

Voed je haar van binnenuit

Naast de factoren van buitenaf is ook het voeden van binnenuit belangrijk voor het haar. Gezonde voeding met eiwitten, vitamines en mineralen is belangrijk voor de gezondheid van je haar. Eieren, vis, noten en groenten zijn hiervoor goede voedingsmiddelen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken, gebrek aan vocht kan leiden tot droogheid van het haar waardoor het makkelijk afbreekt. 

Bovenstaande tips zullen je helpen om je haar sterker te maken en de gezondheid ervan te verbeteren. Haarverzorging is iets wat je continu bij moet houden en het behalen van resultaat kan tijd kosten. Geef het tijd en de juiste verzorging er zorg ervoor dat je haar sterker wordt. 

 

https://www.salontopper.nl/