Smartclub
Image default
Gezondheid

Tips om snel af te vallen met afslankmiddelen

Snel afvallen: welke middelen werken echt?

Iedereen met wat overgewicht weet het. Die extra kilo’s wil je liefst zo snel mogelijk kwijt. Zodat je in de zomer niet beschaamd hoeft te zijn wanneer je op het strand loopt. Maar snel afvallen is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Om wat sneller af te vallen, gebruiken veel mensen dan ook goede afslankmiddeltjes of vetverbranders.

Alleen vraag je je nu wellicht af welke écht werken. Om dat te weten te komen doe je er goed aan vooraf voldoende onderzoek te doen. Door bijvoorbeeld te kijken naar de ingrediënten in deze middelen. Zo zijn er illegale middelen zoals Clenbuterol. Die wil je waarschijnlijk liefst vermijden.

Op websites als deze nemen de redacteurs deze middeltjes goed onder de loep. Daar kun je informatie uit halen om niet iets aan te schaffen dat helemaal niet werkt.

 

Zijn afslankmiddelen van Kruidvat goed?

Je hebt ze ongetwijfeld al gezien in Kruidvat. De afslankmiddelen die ze aanbieden zijn bijzonder gunstig geprijsd. Alleen werken ze helemaal niet zo goed als je misschien gehoopt had. Ze bevatten dan bijvoorbeeld wel hydroxycitroenzuur (van de Garcinia Cambogia plant) zodat ze dit op de verpakking kunnen zetten. Maar de hoeveelheid hydroxycitroenzuur dat helemaal niet zo goedkoop is, is zodanig laag dat het helemaal geen effect zal hebben.

Afslankmiddelen van Kruidvat, Etos of Action vermijd je dus beter. 

 

Hoe kun je snel afvallen?

Om snel af te vallen kunnen dergelijke middeltjes wel helpen. Maar je zult het werk nog altijd zelf moeten doen. Je zult nog altijd goed op je voeding moeten letten. En meer sporten zal ook een positief effect hebben op je gewichtsverlies.

Zonder gezonde voeding en voldoende beweging zullen die middeltjes helemaal niet helpen en is het dus weggegooid geld. 

 

Extra tips

Wel zijn er nog enkele tips die we kunnen meegeven zodat je meer calorieën zult verbranden en dus meer en sneller zult afvallen:

  • Drink voldoende water
  • Slaap voldoende: je zult je beter uitgerust voelen waardoor je meer kunt sporten
  • Neem koude douches: zo moet je lichaam meer energie verbruiken om je lichaam op temperatuur te houden en verbrand je dus meer calorieën
  • Vermijd suikerrijke snacks: vanzelfsprekend maar ook een onschuldig lijkend koekje kan heel wat calorieën bevatten. Als je dan toch wilt snacken, neem een stuk fruit. Op die manier krijg je ten minste nog voldoende voedingsstoffen binnen.

 

https://www.spierenenconditie.nl