Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Autoverhuur Amsterdam

Autoverhuur Amsterdam

 

 

 

auto huren vanaf €27,- per dag! vraag naar de voorwaarden.

 

Actie

 

Volkswagen Crafter met klep 20m3

 

Dagprijs € 140,00 met alle kilometers vrij

 

alleen voor gebruik in nederland, buitenland gebruik is uit gesloten.

 

Goedkoope auto huren bij ons autoverhuur Amsterdam

 

Steeds meer mensen kiezen voor het huren van een auto. Vroeger was het belangrijk om zelf een auto in bezit te hebben. Een eigen auto of bus is echter vaak een grote kostenpost. Denk alleen maar aan de aanschaf, de belasting en de verzekering. Dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende kosten van eventuele schade of van het normale onderhoud. Ook hebben we met elkaar steeds meer aandacht voor het milieu en proberen we de auto iets vaker te laten staan. Soms delen mensen hun auto met elkaar. Toch kan het regelmatig handig zijn om gebruik te maken van een autoverhuur bedrijf voor de huur van een auto. Zoekt u naar car rental? Een auto huren doet u bij ons ervaren autoverhuurbedrijf in Amsterdam zuid. Misschien wilt u een dagje weg en heeft u een auto nodig. Soms huren mensen een personenauto om hier lekker mee op vakantie te gaan. Ook wanneer er een verhuizing plaatsvindt, is een autoverhuur Amsterdam een goede optie. Uiteraard kiest u dan voor een van onze bestelbusjes. Kijk op onze website naar de uitgebreide mogelijkheden.

 

6 Persoonsauto of busje huren

 

Ook voor het huren van een 6 persoonsauto bent u bij ons op de goede plek. Gaat u met het hele gezin een dagje op stap? Hebben de kinderen zin in een dagje uit? Als u meerdere kinderen heeft is een grote auto huren in Amsterdam wel net zo praktisch. Of misschien mogen uw kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen en heeft u daarom een auto in een grotere categorie nodig. Het kan natuurlijk ook dat u met een stel vrienden op stap gaat en dat jullie kiezen voor een gezamenlijke auto. Een voordeel is dat dan ook de kosten eventueel gedeeld kunnen worden. Ook op een warme dag is een auto huren bij Autoverhuur Amsterdam prima mogelijk. Onze auto’s beschikken over airco, dus het is goed uit te houden tijdens de autorit. Wees ook niet bang dat u met moeite op de plaats van bestemming aankomt, want onze auto’s beschikken over moderne navigatie.

 

Goedkoop auto huren Amsterdam

 

U kiest voor ‘n autoverhuur Amsterdam maar dan wel voor de scherpste tarieven? Dan moet u zeker bij ons zijn. Op onze website ziet u duidelijk wat de prijzen zijn. Zeker als u in de zomer huurt wordt het goedkoop auto huren. U profiteert dan namelijk van onze zomeraanbiedingen. Gaat u 2 weken met een van onze huurauto’s uit Amsterdam op vakantie, dan scheelt dat direct in de prijs. Huurt u een busje of een auto voor 3 weken, dan loopt de korting nog hoger op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

Hoe werkt autoverhuur Amsterdam

 

Onze autoverhuur Amsterdam werkt heel eenvoudig. U weet wat u nodig heeft? Gaat het om een kleine of iets grotere personenauto? Is het voor u handiger om een personenbus te huren in Amsterdam? Of zoekt u juist naar een fijn bestelbusje? Kijk op onze website bij de juiste categorie. U ziet dan dat u kunt kiezen voor direct huren. Vervolgens worden de tarieven duidelijk zichtbaar en kunt u verder gaan met reserveren. U haalt de auto bij ons op en u brengt hem ook weer bij ons autoverhuurbedrijf Amsterdam terug. Op de website vult u in wanneer u de auto wilt huren en ook voor hoe lang. Er is veel keus in de tijdstippen waarop u de auto brengt en haalt. Ook dat mag u meteen op de site even invullen. Tenslotte vragen wij nog om een aantal persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Het is ook mogelijk om nog een persoonlijk berichtje in te typen. Als u dit allemaal heeft gedaan kunt u de reservering versturen. 

 

 

 

 

https://autoverhuur.amsterdam/