Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Aanhanger huren in Wageningen?

Als u binnenkort gaat verbouwen is een aanhanger huren in Wageningen een heel eenvoudige en goedkope manier om van uw puin af te komen. Want uw eigen auto is zelden geschikt voor het vervoer van grote en/of zware bouwmaterialen, meubels of andere omvangrijke voorwerpen. Naast formaat, grootte en gewicht zijn ook mogelijke vervuiling en schade aan uw eigen auto vaak een bijkomend probleem. Een probleem dat u gemakkelijk kunt voorkomen door te vertrouwen op een betrouwbare aanhanger als het ergste gebeurt. Dit is precies waar Tasman Rent u mee kan helpen! Het enige wat u nodig heeft is een voertuig met een geschikte aanhangerkoppeling en een chauffeur die over het benodigde rijbewijs beschikt. U krijgt dan de juiste aanhanger voor uw transport van hun competente medewerkers, die u graag uitgebreid adviseren en verder informeren.

Aanhanger huren in Wageningen tegen redelijk tarief

U kunt een aanhanger huren in Wageningen tegen een redelijke prijs per dagdeel, dag, enkele dagen of zelfs een week. Vooral als u materialen en gereedschappen koopt voor een groter bouwproject, is dit de ideale oplossing. U kunt deze nuttige uitbreiding van uw eigen transportcapaciteit ook gebruiken voor andere transporten, zoals verhuizingen of ritten naar de vuilstortplaats. Probeer het uit en maak het aankomende werk gemakkelijker voor uzelf! Vraag gerust naar de aantrekkelijke huurvoorwaarden.

Ook voor verhuisbus of personenwagen naar Tasman Rent

Een technisch perfecte en ruime aanhangwagen is natuurlijk geweldig. Maar nu zijn er ook transporten die de capaciteit van een aanhanger ver overstijgen. Voor deze gevallen hebben ze ook huurbussen voor u beschikbaar, die u ook volgens dezelfde voorwaarden kunt huren tegen redelijke prijzen. Op deze manier kunt u ook twee andere problemen oplossen – een ontbrekende aanhangwagenkoppeling of een ontbrekend rijbewijs. In het algemeen: Als u alleen een rijbewijs klasse B heeft, mag u met een aanhangwagen rijden, zolang het totale gewicht (in combinatie met een auto) niet hoger is dan 3500 kg. Met andere woorden: Met toestemming kunt u normaal gesproken de aanhangwagens van Tasman Rent gebruiken, maar als u iets meer wilt, kunnen de medewerkers u natuurlijk over de ideale alternatieven informeren.