Menu

Zelfs de grootste chefs ter wereld zijn gek op Angus vlees

juni 2, 2017 - Recreation / Autos

Angus vlees is een bijzonder stuk vlees. Dit vlees is er in verschillende soorten. Het ras waarvan Angus vlees wordt gemaakt staat bekend als Black Angus en komt voornamelijk voor in de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket met als onderdeel hiervan Angus vlees bestellen.

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Bent u ook zo iemand die meteen de BBQ tevoorschijn tovert zodra het lekker weer begint te worden? Maak het uzelf dan gemakkelijk door een BBQ pakket met daarin de heerlijkste soorten vlees zoals steak te bestellen. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

Een uitgebreid BBQ pakket is het begin van een geslaagd feestje

Bent u binnenkort jarig? Of heeft u een andere reden om een feestje te geven? Wat dacht u er dan van om uw gasten eens te trakteren op een heerlijke BBQ. Succes gegarandeerd: uw gasten zullen dit zeker kunnen waarderen! Vrijwel iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, steak, burgers, worsten of braadstukken. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten.