Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Trouwen in de buurt van Arnhem

Gaat u binnenkort het grote ‘Ja-woord’ geven maar heeft u nog geen locatie gevonden? Af en toe is het moeilijk een officiële en prachtige trouwlocatie te vinden. Als u in de buurt van Arnhem woont hoeft u niet verder te zoeken, want Bij welling met een unieke trouwlocatie omgeving Arnhem biedt u de perfecte plaats om de mooiste dag van het leven te verzegelen. 

Een prachtig, excentriek pand.

BijwellingDuiven is gevestigd in een prachtig, excentriek pand waar alle benodigde faciliteiten ruimschoots aanwezig zijn. Daarnaast hebben velen klanten aangegeven het als een ‘intieme’ locatie te beschouwen. Dit zijn natuurlijk dé perfecte criteria voor een trouwdag. Er zijn velen mogelijkheden in overleg bij BijWelling. Er word graag gekeken naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Wel zijn wij gebonden aan wat restricties. Er kan een feest gegeven worden voor groepen tussen de 25 en 100 personen. Voor deze mensen hebben wij meerdere ruimten die helemaal naar uw smaak ingericht en aangepast kunnen worden. Wij beschikken over een Vipruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het Restaurant of het grand café te gebruiken voor uw feest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BijWelling biedt een aantal speerpunten voor uw trouwdag. Er zal honderd procent voor gezorgd worden dat het ‘ja-woord’ met klasse gegeven kan worden. Daarnaast is de gezelligheid altijd een enorm succes bij Bijwelling. Beiden de gasten en het personeel hebben altijd een memorabele avond, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Ook bieden wij de optie voor live muziek. Als u een band, dj, of soloartiest hebt uitgekozen kunnen wij de volledige installatie voor u regelen. Als u wilt dat wij een DJ of band regelen moet u het even laten weten, en zoeken wij een perfecte match. Kortom; veel is mogelijk bij Bijwelling en daarvoor staan we ook bekend. Als u door dit verhaal gemotiveerd bent geworden, maak dan hier een afspraak. 

https://www.bijwellingduiven.nl