Menu

Trapleuning ideeën

april 20, 2020 - Recreation / Autos
Trapleuning ideeën

Door de coronacrisis zitten we allemaal binnen. Het kabinet wil dat de bevolking zoveel mogelijk binnen blijft om zo het virus in te dammen. De kans is groot dat de verveling nu wel begint toe te nemen. Na 4 weken thuis zitten weet je echt niet meer wat je moet doen. Wij hebben de oplossing voor je! Ga bij jezelf eens na: Wat was de laatste keer dat je wat aan de trapleuningen in je huis hebt gedaan? Om wat inspiratie op te doen hebben wij een lijst opgesteld met trapleuning ideeën. 

Een trapleuning is vaak een object in huis waar niet veel naar omgekeken wordt, maar toch kan de trapleuning de trap een stuk mooier maken. Een trapleuning komt in allerlei verschillende soorten maten en materialen. In deze blog gaan we er een aantal bespreken.

Trapleuning Touw

Een trapleuning van touw is een hele mooie trendy toevoeging aan het huis. De trapleuning van touw kan opgehangen worden met stalen ringen en geeft een Zuid-Europees effect. De trapleuningen van touw staan goed met landelijk interieurs. Deze trap is mooi te combineren met een balustrade.

Trapleuning takken

We gaan de trendy hoek nog niet verlaten, want de volgende trap is gemaakt van houten takken. Een trapleuning van houten takken is een mooie toevoeging aan je huis als je een groot fan bent van de natuur. Het geeft de trap een levendige uitstraling en een warme sfeer.

RVS trapleuning

Een roest vrij staal trapleuning is een trapleuning die je voornamelijk veel tegen komt in openbaren plekken zoals een restaurant of een bieb. Het voordeel van de trap zit hem als in ze naam, namelijk he staal is roestvrij. Je hoeft je dus niet veel zorgen te maken over het onderhoud. Daarnaast is de trapleuning stevig van vorm. De roest vrij stalen trapleuning past goed bij een strak en modern interieur.

https://www.lamiwood.nl/