Menu

Toch echt een radar detector (of in Duitsland een Radarwarner) aanschaffen

augustus 12, 2015 - Recreation / Autos
Toch echt een radar detector (of in Duitsland een Radarwarner) aanschaffen

Autorijden is in de Benelux, en tegenwoordig eigenlijk overal in Europa, zonder radar detector (indien u die in Duitsland wilt gaan aanschaffen is dit een Radarwarner) steeds onaangenamer. Op steeds meer plaatsten worden snelheidscontroles gehouden en vanaf dit nieuwe jaar komen er steeds meer bij. En vooral heel vaak op plaatsen waar geen enkel gevaar bestaat. Dit is dan duidelijk een voorbeeld van de staatskas spekken. Juist dit soort controles verwacht je niet wanneer je rijdt en de kans dat je daardoor geflitst wordt is groot. In de bebouwde kom is dit anders, daar is te snel rijden vrijwel altijd gevaarlijk en is het van belang dat je met gepaste snelheid rijdt, echter op stille, brede, landwegen is dit wat anders. En daar is een radar detector een uitkomst.

De beste radar detector of Radarwarner

Echter de vraag is natuurlijk, wat moet ik aanschaffen, waar moet ik op letten en wat is de beste radar detector (of radarverklikker)?

Omdat ik langzaam maar zeker steeds vaker geflitst wordt en ik ook nog angst heb mijn rijbewijs een tijd te verliezen, ben ik hard aan het denken een radar detector, ook wel radarverklikker genoemd, aan te gaan schaffen. Ik heb heel erg veel blogs en ​​forums bezocht en heb veel verschillende meningen gelezen en uiteindelijk heb ik nog steeds niet kunnen besluiten welk apparaat ik moet kopen. Ik heb heel veel onderzoek gedaan en vond vele leveranciers pagina´s, meer dan ik gedacht had overigens. Dan ontdek je dat de prijzen van laag naar (zeer) hoog gaan. En aan de verkoper gaan vragen wat je nodig hebt is ook niet altijd het slimste idee, zeker is er maar één de beste oplossing voor uw, hun eigen apparaat! Dus maar weer verder zoeken.

Een flexibele radar detector of Radarwarner

Wil ik een radar detector of radarverklikker die ingebouwd moet worden, of liever een apparaat voor het dashboard? Flexibiliteit is belangrijk voor mij, wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwe auto aan wil schaffen moet ik niet nog afhankelijk zijn van de ombouw van mijn apparatuur. Ook wanneer ik op vakantie ga, is het prettig en handig dat ik mijn radar detector of radarverklikker kan meenemen. Ik kan hem zelfs aan mijn vriendin uitlenen! Dus uiteindelijk is de eerste beslissing gemaakt, het wordt een apparaat dat niet ingebouwd moet worden. Na deze beslissing, ontdek ik dat een radar detector of een radarverklikker verboden is. Het is toegestaan ​​om een dergelijk apparaat (in het buitenland) te kopen en te bezitten, maar niet te gebruiken. Gelukkig ontmoette ik iemand die de complete oplossing heeft. Een Elektrosmogmeter die radar-en lasercontroles signaleert en meldt. Elektrosmogmeters mag men in bezit hebben en gebruiken, zodat de kwestie van de legaliteit en verbod niet langer een probleem was. Daarnaast wordt het apparaat (STIG) niet ingebouwd, dus het is precies wat ik wil. Ik kon hem gewoon en eenvoudig online bestellen! Ik rijd nu veel meer ontspannen en het bespaart een hoop geld. Ik heb hem overigens als Radarwarner in Duitsland besteld.

Voor meer informatie: http://www.radarwarner24.de/