Menu

Ook dit jaar is de STIG weer de beste radar detector en Radarwarner

augustus 20, 2015 - Recreation / Autos
Ook dit jaar is de STIG weer de beste radar detector en Radarwarner

Toen ik de STIG, een elektrosmogmeter – dus geen radar detector (in Duitsland is dit een Radarwarner) -en daarom legaal, voor de eerste keer aangesloten had, was ik zeker onder de indruk. Het was zo eenvoudig en flexibel en werkte direct perfect! Op dit moment is er geen twijfel over, de STIG is op dit moment de meest gevoelige radarverklikker (radar detector) op de markt. Maar, eerlijk gezegd, ik was niet helemaal verliefd op hem toen ik de STIG bestelde. Door mijn manier van denken, de STIG miste volgens mij raffinement en ik was daarnaast al jarenlang Stinger gebruiker.

STIG beste radar detector en Radarwarner

Maar de tijden hebben zich toch echt veranderd, nadat ik de STIG had aangesloten, kreeg ik een betere en uitgebreide blik op de STIG en kan ik nu zeggen dat ik erg blij ben dat ik dit apparaat besteld had.

Heel eenvoudig, ik denk dat dit de beste voorruit (dashboard) radar detector is die op dit ogenblik in productie is. Deze detector heeft twee schijnbaar onverenigbare dingen – het biedt een extreem groot bereik, maar je wordt relatief weinig gestraft met overmatig valse meldingen zoals bij oudere radar detectors (denk Valentine One) kan. Naast het waarschuwen voor te hoge snelheid, is er raffinement. Het signaal is zijdezacht, voorspelbaar, en zeer nuttig, het stelt me ​​in staat om effectief de ernst van de naderende dreigingen te beoordelen. Het potentieel voor het creeren van kop-staartbotsingen waarbij (als je voluit op uw remmen duwen in reactie op een visuele waarneming van een radar- of lasercontrole) nadat u de STIG heeft aangeschaft is voorbij omdat je tijd genoeg hebt om alleen de voet van het gas te heffen. Ik geloof dat de STIG de wegen minder gevaarlijk kan maken. De stijgende kosten van de boetes (de laatste die ik kreeg was meer dan € 200, -)! En bijna verlies van mijn rijbewijs zijn goede redenen om de STIG bestellen. Samengevat, de STIG als high-tech Duits apparaat is op dit ogenblik de beste radar detector in Europa.

STIG is enige legale radar detector en Radarwarner

Met een zeer belangrijk voordeel ten opzichte van andere radar detectoren, het is legaal in Europa omdat het een Elektrosmogmeter is. Iemand rijdt te snel, als het nummer van de kentekenplaat wordt gelezen, wordt de snelheid berekend. Een boete moet binnen twee weken worden geleverd aan de chauffeur via de post. Hij of zij heeft niet gezien of gevoeld de maatregel. Alle andere apparatuur die radar geven, doen dit op basis van vaste punten. Vanwege de nieuwe besturingsmethode, de Coyote is een achterhaald concept. Veel landen hebben het al verboden en degenen die niet daadwerkelijk investeren in de monitoring van voertuigen. Vandaar is de beste aanschaf de radar detector of Radarwarner STIG!

Meer informatie: https://radarwarnerlegal.wordpress.com/