Menu

Goed onderhoud van uw tennisbanen, dat matcht met de dienstverlening van deze expert

april 17, 2018 - Hobby en vrije tijd

De belijning bijwerken, eventueel het gravel of gras netjes op orde houden, het net onderhouden. Het zijn allemaal onderhoudstaken waar u zelf liever niet aan begint. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook winddoeken bij de specialist

Een tennisbaan aanleggen vraagt om een ervaren bedrijf? Waarom? Omdat u met deskundige hulp bij het aanleggen van een tennisbaan een baan krijgt die aan de officiële normeringen voldoet. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Bij het aanleggen van de binnenbaan luistert het inmeten en aanleggen nogal nauw. Kies daarom voor zeker en ben verzekerd van kwaliteit bij Ton de Rooij Tennis. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.