Menu

Droogtrommels Versieren

februari 9, 2016 - Recreation / Autos

Als je door je huis loopt kom je veel apparaten tegen. Veel van de huishoudelijke apparaten zijn wit gekleurd. Ze zien er een vaak een beetje saai uit. Dit maakt het een leuk object om te versieren. De droogtrommel is ook zeker een apparaat wat versierd kan worden. Er zijn maar weinig drogers die een kleurtje gekregen hebben. Wil je iets anders dan lees je hier goed wat je ermee kan doen om hem te pimpen.

Bestikkeren

Een keer in de zoveel tijd krijg je stikkers. Meestal eindigen deze stikkers in de prullenbak maar je kan ze ook op de wasdroger plakken. Voor je het weet zit de droger vol met fleurige stikkers en ziet hij er een stuk minder saai uit. Om dit nog leuker te maken kan je de wasdroger verdelen in verschillende vlakken. Hierdoor kunnen kinderen hun eigen gedeelte hebben op de wasdroger

Verf de wasdroger:

De buitenkant van de wasdroger kan je ook in de verf stoppen. Zorg wel dat er geen verf aan de binnenkant komt. Anders dan kan je was misschien wel verkleuren.

Als hij kapot is maak er een vuurkorf van:

Stel je wasdroger is kapot dan kan je hem nog steeds voor leuke dingen gebruiken. Zo is het makkelijk om van de trommel een vuurkorf te maken. Het is wel aan te raden om er nog wat extra gaten in te maken. Hierdoor krijgt het vuur meer zuurstof waardoor het beter brand.

Verstop hem in een kast.

Verstoppertje spelen met apparaten is erg handig om te zorgen dat het er een stuk opgeruimder uit ziet. Je kan een speciale kast maken voor de wasdroger. Daarnaast zijn ze bij sommige speciaalzaken ook te vinden.

Leuke activiteiten voor je kinderen

Kinderen zijn helemaal geweldig met ideeën ontwikkelen om de wasdroger te versieren. Laat ze daarom met ideeën komen om jullie wasdroger op zijn eigen speciale manier te versieren.

 

http://droger-kopen.nl/droogtrommel/