Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Bourgondisch genieten met ons wildmenu in Velp

Heerlijk uit eten gaan in Velp? Wij bieden u de perfecte gelegenheid. Bij De Kommensaal in Velp ontvangen wij u graag in ons restaurant. Onze oorsprong is verbonden aan het bourgondisch genieten, en wij proberen dat ook overal in uit te stralen. Zo was het restaurant vroeger een boerderij en dit is nog steeds te aanschouwen door de mooie inrichting.

Thuisgevoel van ons restaurant

Ons personeel geeft het restaurant een echt ‘thuisgevoel’. Onze werknemers stoppen er elke avond weer al hun moeite in om het voor de klanten zo fijn mogelijk te laten voelen. Wij zijn een divers, humoristisch maar vooral gezellig en open team die het leuk vinden om een praatje te maken met onze klanten. Onze gastvrouw Mirjam zorgt er dan ook weer elke avond voor dat de avond perfect verloopt. Maar ook ons overige personeel zal u op een professionele manier ontvangen.

Uitgebreide kaart

Wij bieden ook een breed scala aan bieren en wijnen aan die perfect aansluiten op ons menu. Wilt u een lekker stukje medium-rare biefstuk? Dan hebben wij dé perfecte Merlot om hierbij te drinken. Informeer bij ons personeel tijdens uw avond om een glaasje voor te proeven zodat u geen verkeerde bekostiging maakt. Liever een biertje bij uw biefstuk? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden ook verschillende wisselbieren aan op onze tap die perfect seizoensgebonden zijn. Ook wordt er altijd voor gezorgd dat deze bieren goed aansluiten op onze menukaart.

Openingstijden

Wees welkom in wat wij noemen onze huiskamer, en ervaar de beleving die De Kommensaal inhoudt. Wij nemen u graag mee op onze culinaire reis, en zorgen ervoor dat u thuiskomt met een ervaring rijker. Wij zijn van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 12:00 uur ’s middags.  Lees hier meer over de opningstijden bij het restaurant de Kommensaal.

Gerelateerde artikelen

Zelf de dakpannen reinigen

Zekerheid over de IT-security dankzij een penetratietest

Littekens verwijderen doe je zo